Rensmaskin ökar vattenflödet till turbinen

När det fastnar skräp och bråte i intagsgallren på vattenkraftverk leder det till fallförluster vid elproduktionen. Det vet vi som jobbar med vattenhydraulik och hydrauliska system. Vi på Mobin Hydraulic löser problemet genom att erbjuda rensmaskiner, som rensar flödet så att det kommer in mer vatten i turbinen.

Våra olika produkter, som du kan läsa mer om här nedanför, garanterar driftsäker funktion i många år. Med ett maximerat vattenflöde till turbinen, är energiproduktionen så hög som möjligt i era anläggningar.

Olika utföranden

Våra grindrensare finns i flera olika varianter. De rensar automatiskt enligt förutbestämt tidsintervall, eller manuellt utifrån eget behov. Utöver våra standard-varianter kan vi även specialtillverka maskiner anpassade till just era behov. Läs mer om våra produkter här nedanför.

Rakemaster

Detta är en automatisk vattenhydraulisk och elektrisk rensmaskin. Den rensar enligt ett tidsintervall som du själv kan ställa in.

CraneMaster

Manuell maskin i form av en hydraulisk lyftkran som har en tillhörande gripklo. Lyftkranen är monterad på en vagn som åker på en räls, något som gör sidledsförflyttning möjlig.

TelferMaster

En manuell vattenhydraulisk grindrensare som monteras på en telferbalk. Detta möjliggör rensning av grindar. Maskinen monteras på befintlig telferbalk om sådan finns. Om detta saknas, erbjuder vi även montering av balken.